Utvendig

Gratis befaring

Utvendig arbeid

Vi utfører utvendig arbeid på hus, eneboliger og offentlige bygg og lokaler. Vi påtar oss hovedsakelig tjenester i Kristiansand Kommune men kan også utføre utvendig arbeid ved større prosjekter andre steder i Vest Agder.

Utvendig malerarbeid

Utvendig malerarbeid

Vi påtar oss oppdrag av utvendig malerarbeid som maling av hus, fasader, kledning, vegger og dører, terrasse, trappeoppganger m.m.

Skifte-kledning-Kristiansand

Skifte kledning

Vi hjelper deg med å bytte eller sette opp ny kledning i Kristiansand, inkludert vedlikehold av stående eller liggende kledning.

Dører og vinduer

Dører og vinduer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin nec nulla ullamcorper, commodo odio at, egestas eros.

Utvendig arbeid

Taktekker og rehabilitering av tak

Et tak er den av boligen som er mest utsatt for skiftende værforhold og eksponeres for regn, snø, vind og sur nedbør. Dette fører til at taket er utsatt for slitasje og godt vedlikehold er derfor nødvendig. Har man oppdaget skader eller større lekkasjer er det normalt at man ønsker å skifte hele taket. Krsandbygg.no utfører rehabilitering av alle typer tak i Kristiansand Kommune.

Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring når du har bestemt deg for å rehabilitere eller bytte tak.

 

Taktekker Kristiansand

Sammen kan vi gjøre nødvendig vurdering og finne beste løsning om hvilket tak som passer best avhengig av klima, boligtype, personlige ønsker og nabolaget objektet ligger på.

Kan dere komme på en befaring?
For å kunne gi en korrekt og rettferdig pris på deres prosjekt kommer vi gjerne på en befaring. Det er gratis og helt uforpliktende.

Kan dere gi en ca. pris på telefon?
Ved et mindre oppdrag eller en dags jobb kan vi anslå et ca. estimat/fastpris på telefon. Ved en større jobb ønsker vi å komme på en befaring slik at vi sammen kan gjennomgå deres behov og basert på dette foreslå en pris på jobben.

Er tilbudet inkludert materiale?
Det kommer an på jobben som skal utføres men dette skal stå spesifisert i tilbudet du har mottatt. Våre kunder står eller frie til å benytte seg av de materialer de selv ønsker og kan ordne dette på egenhånd. Dette er noe vi diskuterer både under en befaring og før prosjektet settes i gang. Vi liker å ha tydelige instrukser, for å unngå unødvendige misforståelser underveis.

Hvordan betaler jeg?
Dette avtales i pristilbudet men som hovedregel sender vi faktura etter at jobben er utført. Ved et større prosjekt som strekker ut i tid og der vi står for materialer gjøres det en avtale om del betaling underveis i prosjektet. Fakturering fordrer til en kredittvurdering.