Taktekker Kristiansand

Gratis befaring

Taktekker Kristiansand

Taktekker Kristiansand. Vi bytter tak, rehabiliterer og legger nytt tak i Kristiansand Kommune.

Krsandbygg.no har lang erfaring og solid kompetanse som taktekker Kristiansand. Enten det dreier seg om å reparere et eksisterende tak, legge nytt tak eller skifte tak. For et godt og pent resultat, akkurat slik du hadde tenkt deg, er det viktig med et profesjonelt og grundig arbeid når man skal legge nytt tak.

Bytte og reparere tak

Vannskader og mugg er ofte vanlige årsaker som forekommer av et dårlig tak. Vi reparerer og bytter tak i Kristiansand Kommune. Er taket eldre enn 20 år eller du har oppdaget tegn på at taket kan være skadet? Levetiden på et tak er ofte mellom 20 til 50 år men norske værforhold, ytre påvirkninger som vær og vind og manglende vedlikehold av tak kan senke levetiden på taket. Kontakt oss for en taksjekk.

Vi jobber med de fleste typer tak, shingel, betongstein, stål, teglstein og skifter.

Skifte tak

Skal du sette opp et nybygg eller skal i gang med rehabilitering av tak på et eksisterende bygg? Krsandbygg.no har lang erfaring og kompetanse med å skifte og rehabilitere tak. Vi kan også bistå deg med behov for å legge nytt tak i Kristiansand.

Legge nytt tak

Leter du etter en rimelig og god taktekker i Kristiansand. Taket er det som beskytter huset mot vær og ytre elementer og det er viktig at du finner en erfaren og profesjonell taktekker.

Vi har dyktige og erfarne medarbeidere, med yrkesstolthet. Et godt resultat og fornøyde kunder er viktig for oss, det er tross alt det vi lever av. I tillegg til å legge nytt tak hjelper vi deg med etterisolering av tak, tak-kontroll, montering av takrenner og montering/snekkertjenester som takutsikk, vindski og vandbord)

Hva koster det å bytte tak

Det er vanskelig å gi en konkret pris på hva det koster å bytte tak i Kristiansand. Ofte trenger vi mer informasjon om jobben for å kunne beregne en pris. Når det kommer til hva en taktekker koster er det flere ulike faktorer som påvirker prisen på dette.

 • Hvor stort er taket
 • Hvordan er det vedlikeholdt
 • Hvilke skader har taket
 • Hva mer må gjøres enn å bytte selve takdekket

Ulike takdekker krever forskjellig utstyr og det er derfor vanskelig å gi en konkret pris på hva det koster å bytte tak. Dette kan som regel beregnes etter en befaring. 

Vi er konkurransedyktige på pris og kommer gjerne på en befaring, helt uforpliktende og gratis. Sammen kan vi finne praktiske og gode løsninger før vi gir deg et hyggelig tilbud med pris for å bytte tak i Kristiansand.

Flislegging Kristiansand
Andre tjenester

I tillegg til å hjelpe deg med å skifte tak kan vi også bistå med andre byggetjenester i Kristiansand. Vi kan blant annet hjelpe deg med oppussing før boligsalg, snekkertjenester, oppussing av dødsbo, gulvarbeid og isolering.

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.

 • Oppussing

 • Renovering

 • Rehabilitering

 • Montering

 • Skifte vinduer og dører

 • Overflater (maling, tapetsering, parkett)

 • Vaktmester Kristiansand
 • Snekkertjenester

Legge nytt tak Kristiansand
Reparere tak Kristiansand
Taktekking Kristiansand