Flislegging Kristiansand

Gratis befaring

Flislegging Kristiansand

Vi tilbyr alle tjenester innen flislegging i Kristiansand Kommune

Krsandbygg.no har lang erfaring og solid kompetanse med flislegging. Enten det dreier seg om å legge fliser innendørs, utendørs, legge flis på kjøkken, baderom eller gulv kan en av våre dyktige flisleggere i Kristiansand hjelpe deg med dette. For et godt og pent resultat, akkurat slik du hadde tenkt deg, er det viktig med et profesjonelt og grundig arbeid når man skal legge nye fliser.

Flislegging på bad

Vi påtar oss små og store renovering prosjekter, inkludert renovering og flislegging på bad. Dette er rom mange ønsker at fliser skal være det dominerende byggematerialet og man ønsker fliser både på gulv og vegger. Vi sørger for et pent resultat og profesjonelt utført arbeid når du skal legge fliser på bad.

Legge fliser selv

Skal du pusse opp, renovere eller flytte i Kristiansand? Flisslegging er en enkel og fin måte for å friske opp boligen før du selger. Det trenger heller ikke å være dyrt og vanskelig.  Mange synes det er moro å gjøre oppussingen i boligen eller leiligheten selv, men man oppdager nok raskt at ikke alle jobber er like enkle å gjennomføre. Ved å benytte deg av våre tjenester blir resultatet med flislegging bedre og raskere utført enn om man skulle gjøre det selv.

Flislegger i Kristiansand

Leter du etter en rimelig og god flislegger i Kristiansand? Vi har dyktige og erfarne medarbeidere, med yrkes stolthet. Et godt resultat og fornøyde kunder er viktig for oss, det er tross alt det vi lever av.

Pris på flislegging, hva koster det

Det er vanskelig å gi en konkret pris på hva det koster med flislegging i Kristiansand. Ofte trenger våre flisleggere mer informasjon om jobben for å kunne beregne en pris. Når det kommer til hva en flislegger koster er det flere ulike faktorer som påvirker prisen på dette. 

For eksempel finnes det ulike typer fliser og flisleggere kan ta alt fra 150 kroner per kvadratmeter til flere tusen. Dette avhenger av hvilken stil og standard du ønsker. Størrelsen (arealet) vil også påvirke sluttprisen.

Vi er konkurransedyktige på pris og kommer gjerne på en befaring, helt uforpliktende og gratis. Sammen kan vi finne praktiske og gode løsninger før vi gir deg et hyggelig tilbud med pris for flis legging i Kristiansand.

Flislegging Kristiansand
Andre tjenester

I tillegg til flislegging kan vi også bistå med andre byggetjenester i Kristiansand. Vi kan blant annet hjelpe deg med oppussing før boligsalg, snekkertjenester, oppussing av dødsbo, gulvarbeid og isolering.

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.

  • Oppussing

  • Renovering

  • Rehabilitering

  • Montering

  • Skifte vinduer og dører

  • Overflater (maling, tapetsering, parkett)

  • Vaktmester Kristiansand
  • Snekkertjenester